Trio Vrij Vrolijk bestaat uit Eric Bogers, Wiljan van Gerven en Werend Berkers. Het idee om een akoestisch muzikaal trio te beginnen komt vanuit Eric, oorspronkelijk gitarist, die op zoek ging naar een contrabassist en een accordeonist. Bij gebrek aan een geschikte contrabassist, besloot hij zichzelf dat maar aan te leren. In zijn zoektocht kwam hij uit bij Wiljan, die naast zijn solo optredens het wel zag zitten om ook eens met anderen samen te spelen. Sinds 2013 is Trio Vrij Vrolijk een feit, met inmiddels Werend in de rol van gitarist.

Wij treden op bij feesten en evenementen, zoals een receptie, bruiloft, verjaardag, borrel of straatfestival. Wij genieten ervan om gezellig, laagdrempelig muzikaal vermaak te brengen, een (vrij) vrolijke opluistering van uw evenement. Zang in combinatie met contrabas, gitaar en accordeon zorgt voor een nostalgische sfeer, tevens terug te vinden in onze kledingstijl.

Ons repertoire is breed georiënteerd en omvat veelal bekende meezingers. De nummers die we meerstemmig zingen zijn zowel Nederlandstalig als Engelstalig, met af en toe een uitstapje naar het Frans. Onze muziek nodigt uit voor een dansje, maar overheerst niet, zodat een praatje ook gewoon mogelijk is.

We staan vooral bekend om onze interactie met het publiek. Zo lopen we met onze instrumenten door de zaal en komen we bij het publiek langs de tafels. Doordat we allround zijn, kunnen we tevens optreden op een podium en creëren wij met onze muzikaliteit en entertainment de perfecte sfeer.

Voor informatie en boekingen:

0492-665431 (Wiljan), 06-24686878 (Eric), 06-33947303 (Werend)

of mail ons vrijblijvend (eric.bogers@onsbrabantnet.nl)